--- ---

Arcadis gaat Utrecht klimaatbestendig maken

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 10 augustus 2017

Geen financiele details gemeld.

Arcadis gaat de gemeente Utrecht helpen klimaatbestendig te maken. Dit maakte het internationale advies- en ingenieursconcern donderdag bekend, zonder financiële details te noemen.  

Arcadis zal helpen bij de modellering van de riolering en hemelwatervoorzieningen in de gemeente Utrecht en zal de komende vier tot acht jaar blijven kijken of het systeem op orde is. Waar nodig volgen aanpassingen. 

Gemeenten worden in de toekomst geacht om een klimaatstresstest te doen. Utrecht is de eerste grote gemeente die dit in één keer voor een lange tijd wil garanderen. "Met de keuze voor Arcadis werkt Utrecht straks met de laatste internationaal ontwikkelde methodes om zicht te krijgen om het functioneren van het watersysteem in haar stad", aldus het advies- en ingenieursconcern.

Op een rood Damrak sloot het aandeel Arcadis woensdag 0,8 procent lager op 17,13 euro. 

Geef een reactie