fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -maandag, 31 juli 2017

Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Flow Traders

Credit Suisse heeft het koersdoel voor Flow Traders verlaagd van 32,00 euro naar 30,00 euro, maar handhaafde het advies Outperform, na de tweedekwartaalcijfers. Dit blijkt uit een rapport dat vrijdag werd gepubliceerd.

De tweedekwartaalresultaten waren conform de verwachting, maar analist Martin Price verlaagt zijn winstramingen voor de komende drie jaar met 12 tot 14 procent, op basis van de zwakke handelsvolumes in het derde kwartaal tot nu toe.

Credit Suisse verwacht dat de marktomstandigheden uitdagend blijven in het derde kwartaal, omdat de volatiliteit nog verder is gedaald. Toch gelooft Price dat de volatiliteit weer zal stijgen, evenals de omloopsnelheid, waar Flow goed van zal kunnen profiteren. 

Het wereldwijde marktaandeel op de zichtbare markt voor ETPs is inmiddels gegroeid naar 3,8 procent, van 3,0 procent in 2016, vooral in Europa. Credit Suisse verwacht een verdere groei van het marktaandeel door groei in de VS, de opening van een kantoor in Hong Kong en aanwas van nieuwe trackers, uitvoeringsplatforms en tegenpartijen.

Het aandeel Flow Traders noteerde maandag 3,7 procent hoger op 26,23 euro en was daarmee een van de sterkste stijgers op een overwegend groen Damrak.

De Aandeelhouder TV

november 15, 2019

De broker is de marktkraam van de beurs – #Beursspel

november 15, 2019

AEX week 46 2019 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribasa Markets

november 15, 2019

Hoop op Chinese stimuli wereldeconomie vergeefs

november 15, 2019

Wat is fundamentele analyse? – #Beursspel

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
15 nov 16:32 Redactie

Grootste Beursgang ooit: Saudi Aramco IPO

15 nov 16:45 Rob Stuiver

Ik mis niks dankzij de VIX

15 nov 12:49 Redactie

Bulls op ramkoers! Bij Airfrance KLM