--- ---

Beursblik: werkkapitaal Arcadis beter dan verwacht

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 27 juli 2017

Resultaten conform verwachting van NIBC.

De resultaten van Arcadis uit het afgelopen kwartaal waren conform verwachting, waarbij het werkkapitaal zich positief heeft ontwikkeld. Dit stelde analist Edwin de Jong van NIBC donderdag in reactie op de cijfers.

Arcadis heeft problemen met het innen van rekeningen in het Midden-Oosten, maar heeft daarin wel vorderingen gemaakt, stelde De Jong. De analist is ook positief over de opmerkingen van de nieuwe topman Peter Oosterveer om de prestaties verder te verbeteren en op zoek te gaan naar nieuwe groei-initiatieven.

De Jong heeft een Houden advies op Arcadis maar stelde positiever te worden over het aandeel. Het koersdoel staat op 12,50 euro.

Het aandeel Arcadis steeg 10,7 procent op 17,11 euro.

Geef een reactie