--- ---

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Takeaway

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 07 juli 2017

Koersdoel naar 48,00 euro.

UBS heeft vrijdag het koersdoel voor Takeaway.com verhoogd van 36,00 naar 48,00 euro en herhaalde daarbij de koopaanbeveling.

Volgens de analisten waren de trends in het tweede kwartaal in Nederland en Polen "bijzonder gunstig" voor de maaltijdbezorger. Wel waren er signalen dat de concurrentie in Duitsland toeneemt. Beleggers zullen dan ook gespitst zijn op tekenen dat Takeaway aan marktaandeel wint in dit land.

Al met al rekent UBS op een "robuuste" eerste jaarhelft voor Takeaway op het vlak van orders en omzet. De brutomarge zal volgens de analisten wel lager uitkomen dan de consensus van 90 procent. De Zwitserse bank mikt zelf op 84 procent.

Op een licht lager Damrak koerste het aandeel Takeaway 1,5 procent hoger tot 37,80 euro.

Geef een reactie