--- ---

Beursblik: ING zet Arcadis op kooplijst

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 21 juni 2017

Koersdoel naar 20,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft woensdag het advies voor Arcadis verhoogd van Houden naar Kopen en stelde daarbij het koersdoel opwaarts bij van 12,00 naar 20,00 euro.

In het rapport met als titel 'Time for change', stelde analist Quirijn Mulder dat de meeste grote problemen waarmee Arcadis kampt in de komende maanden opgelost zullen worden. De analist denkt onder meer dat de autonome krimp ten einde komt, vooral dankzij Amerika.

Daarbij verwacht Mulder niet dat Arcadis nieuwe overnames zal doen, maar zich volledig zal richten op het uitbreiden van de bestaande activiteiten. Ook zullen de zorgen bij beleggers over het werkkapitaal en de balans afnemen en daarmee de angst voor een aandelenuitgifte.

Om dit te bewerkstelligen is het volgens ING wel noodzakelijk dat Arcadis het management versterkt.

Op een rode beurs steeg het aandeel Arcadis woensdag 3,6 procent naar 15,67 euro.

Geef een reactie