--- ---

Kardan verkoopt belang in Star Pumped Storage

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 07 juni 2017

Opbrengst 20,3 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) Kardan heeft zijn belang van 40,5 procent in Star Pumped Storage verkocht aan Noy Fund voor 20,3 miljoen euro. Dit maakte de Israëlische investeringsmaatschappij woensdag bekend nadat in januari voor het eerste melding werd gemaakt van de mogelijke verkoop.

De verkoop vindt in twee etappes plaats. In eerste instantie wordt een belang van krap 20 procent verkocht voor ongeveer 10 miljoen euro. De verkoop van het restant is afhankelijk van de intentie van Noy Fund om het resterende belang te kopen, zei Kardan. Bovendien zou Kardan recht hebben om vergoedingen te ontvangen gerelateerd aan de te verkopen activiteiten voor circa 8,8 miljoen euro.

Toezichthouders moeten nog instemmen met deze transactie.

Op een groene beurs noteerde het aandeel Kardan 3,4 procent hoger op 0,12 euro.

Geef een reactie