--- ---

Arcadis helpt acht gemeenten bij klimaatbestendig waterbeleid

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 15 mei 2017

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Arcadis gaat acht gemeenten binnen de samenwerkingsregio Zaanstreek - Waterland en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier helpen bij de invulling van het waterbeleid voor de periode 2018 tot 2023. Dit maakte het internationale advies- en ingenieursconcern maandag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen. 

Een belangrijke doelstelling van de samenwerking is volgens Arcadis de ontwikkeling van een visie op het klimaatbestendig maken van de bebouwde omgeving. Het concern zet kennis in op onder meer de gebieden van stedelijk watermanagement en stedelijke inrichting om tot een duurzaam beleid te komen. 

Op een groen Damrak sloot het aandeel Arcadis vrijdag 0,9 procent hoger op 15,50 euro. 

Geef een reactie