--- ---

Beursblik: Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel Basic-Fit

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 24 maart 2017

Koersdoel naar 19,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft vrijdag het koersdoel voor Basic-Fit verhoogd van 18,40 naar 19,00 met een ongewijzigd koopadvies. 

Analisten van Kepler Cheuvreux verwachten dat nieuwe clubs in een versneld tempo worden geopend, hetgeen positief is voor de langetermijngroei en de kaspositie van het bedrijf. De opening van nieuwe fitnessclubs zal wel hogere marketingkosten met zich meebrengen, aldus de marktvorsers, waardoor Basic-Fit naar verwachting pas in 2019 een positieve kasstroom kan genereren. Dan zal Basic-Fit ook een meer landelijke marketingstrategie kiezen, wat de kosten per club moet reduceren. 

Kepler Cheuvreux werd positiever over het aandeel vanwege het verbeterde groeiprofiel van de uitbater van fitnessclubs. Als gevolg werd het koersdoel opwaarts bijgesteld, waarbij de analisten het aandeel nog steeds als een van hun favorieten blijven zien in de Benelux. 

Op een rood Damrak koerste het aandeel Basic-Fit vrijdagochtend 0,1 procent lager op 16,08 euro.

Geef een reactie