--- ---

Beursblik: ING zet Flow Traders op kooplijst

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 28 februari 2017

Koersdoel van 40,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING is dinsdag gestart met het volgen van Flow Traders met een koopaanbeveling en een koersdoel van 40,00 euro.

Analist Rosine van Velzen verwacht dat Flow Traders de markt zal blijven verslaan, hetgeen zal resulteren in een samengestelde jaarlijkse groei van de winst per aandeel tussen 2016 en 2019 van 16 procent. Doordat de activiteiten van Flow Traders relatief weinig kapitaalintensief zijn, betekent dit volgens Van Velzen dat de onderneming er een aantrekkelijk dividendbeleid op na kan houden.

De toekomstige groei van Flow Traders zal volgens ING onder meer worden aangejaagd door expansie in Azië en naar de Amerikaanse over the counter markt. Ook valutahandel zal een positieve bijdrage leveren, evenals de als maar groeiende markt voor Exchange Traded Products.

Op een iets lagere beurs won het aandeel Flow Traders dinsdag een procent tot 32,46 euro.

Geef een reactie