--- ---

Kiadis Pharma roept bava bijeen

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 20 februari 2017

Arthur Lahr voorgedragen als statutair directeur.

(ABM FN-Dow Jones) Kiadis Pharma heeft een buitengewone aandeelhoudersvergadering bijeen geroepen voor de benoeming van Arthur Lahr tot statutair directeur. Dit meldde het biofarmaceutische bedrijf uit Amsterdam maandag voorbeurs.

De vergadering van aandeelhouders staat gepland op 4 april 2017. Tijdens de bijeenkomst wordt de benoeming van Lahr ter goedkeuring voorgelegd aan de aandeelhouders van het bedrijf. Eerder was Lahr onder andere werkzaam bij Crucell.

In december werd bekend dat de topman van Kiadis Pharma, Manfred Rüdiger, per 1 april 2017 zal vertrekken als CEO. Rüdiger zwaaide de afgelopen vijf jaar de scepter bij het biofarmaceutische bedrijf. 

Het aandeel Kiadis Pharma sloot vrijdag op een groen Damrak 0,9 procent lager op 8,18 euro.

Geef een reactie