--- ---

Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel Takeaway.com

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 19 januari 2017

Koersdoel naar 34,50 euro

Morgan Stanley heeft donderdag het koersdoel voor Takeaway.com verhoogd van 30,00 naar 34,50 euro met een ongewijzigd Overwogen advies. Dit maakten de analisten van de Amerikaanse bank donderdag bekend.

De marktvorsers merkten daarbij op dat het bedrijf in het vierde kwartaal identieke omzetgroei in alle regio's realiseerde en ze verwachten dat die groei zal aanhouden.

Daarnaast veronderstellen ze dat Takeaway.com dankzij groei van marktaandeel in Duitsland, België, Oostenrijk en Polen eerder dan verwacht winstgevend kan worden. Dat heeft geleid tot opwaartse bijstelling van de taxaties voor deze landen, die in het nieuwe koersdoel zijn verwerkt.

Het aandeel Takeaway.com sloot woensdag op een groen Damrak 3,3 procent lager op 29,02 euro.

 

Geef een reactie