--- ---

BincBank introduceert Binck Laten Beleggen in Belgie

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 22 december 2016

Beheervergoeding van 0,60 procent per jaar.

(ABM FN) BinckBank heeft Laten Beleggen geïntroduceerd in België. Dit maakte de Nederlandse online broker en vermogensbeheerder donderdag voorbeurs bekend.

Binck Laten Beleggen is een online individuele portefeuillebeheerpropositie die discretionair beheer biedt voor vermogens vanaf 25.000 euro. De broker streeft naar een combinatie van risicobescherming en rendement en rekent een jaarlijkse beheervergoeding van 0,60 procent.

"In het huidige klimaat van aanhoudend historisch lage rentes zien wij een toenemende behoefte onder particulieren om via internet en voor een laag instapbedrag hun beleggingen te laten verzorgen door een expert op het gebied van vermogensopbouw", aldus CEO Vincent Germyns, die meent dat Laten Beleggen "uitstekend" past in de verbredingsstrategie die de broker uitrolt.

Voor het dagelijkse monitoren van de beleggingsmix in een aandelen- en obligatiefonds, die in ETF's beleggen, maakt Binck Laten Beleggen gebruik van een geautomatiseerd beheermodel gebaseerd op een asymmetrisch risicomodel, nadat eerst voor iedere klant een persoonlijk beheerplan is opgesteld.

Geef een reactie