--- ---

Beursblik: KBC Securities zet Beter Bed op kooplijst

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 14 december 2016

Koersdoel nipt omlaag.

KBC Securities heeft woensdag het advies voor Beter Bed verhoogd van Accumuleren naar Kopen, maar verlaagde wel het koersdoel van 23,00 naar 22,00 euro.

Analist Wim Hoste beschouwt de recente koersdaling van het aandeel volgend op zwakke cijfers over het derde kwartaal als overdreven. De marktvorser verwacht bovendien dat de autonome omzetontwikkeling in Duitsland zal verbeteren vanwege de initiatieven om winkels te moderniseren.

Ook stelde Hoste dat de "ijzersterke" balans solide blijft, waarmee de uitkering van een hoog dividend gegarandeerd blijft. Het dividendrendement komt dit jaar naar verwachting uit op 4,7 procent en volgend jaar op 5,7 procent volgens KBC Securities.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Beter Bed woensdag 3,1 procent hoger op 16,57 euro.

Geef een reactie