--- ---

Beursblik: JPMorgan verlaagt koersdoel Euronext

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 10 november 2016

Koersdoel naar 42,00 euro.

JPMorgan Cazenove heeft het koersdoel voor het aandeel Euronext verlaagd van 45,00 euro naar 42,00 euro met handhaving van het advies op Overwogen. Dit bleek donderdag uit een analyse van de kwartaalcijfers van het beursbedrijf door analisten van JPMorgan Cazenove.

De analisten van de Amerikaanse zakenbank hebben na de cijfers over het derde kwartaal de taxaties aangepast en de ramingen voor de operationele winst (EBITDA) voor dit en volgend jaar verlaagd met 6 procent.

Belangrijkste reden voor de neerwaartse bijstelling is de voorzichtiger outlook die het beursbedrijf afgaf voor zowel de volumes als nieuwe noteringen.

Het aandeel Euronext noteerde donderdag op een groen Damrak 4,4 procent hoger op 34,78 euro.

Geef een reactie