--- ---

Beursblik: NN op kooplijst bij Berenberg

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 12 oktober 2016

Analisten hebben als eerste koersdoel 33,00 euro.

Berenberg start de coverage van het aandeel NN Group met een koopadvies en een koersdoel van 33,00 euro. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport van Berenberg.

Analisten van Berenberg zijn zeer gecharmeerd van de solvabiliteit van NN, maar ook de kaspositie en de stabiele winstontwikkeling worden gewaardeerd. Berenberg wijst in het rapport tot slot op de goede reputatie van het kapitaalmanagement.

Berenberg verwacht niet dat het bod van NN op Delta Lloyd de waardering van NN ontwricht, terwijl de overname positief daaraan bijdraagt. Berenberg stelt ook dat NN de overname op zich niet nodig heeft om optimaal te presteren en adviseert ook de hand bij een nieuw bod niet te overspelen. De analisten verwachten wel een positieve uitwerking op het dividend en aandeleninkoop.

Het koersdoel van 33,00 euro bevat volgens de analisten nog voldoende opwaarts potentieel en een relatief laag risico.

Het aandeel NN is dinsdag gesloten op 27,33 euro. 

Geef een reactie