--- ---

Altice reorganiseert management

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 20 juni 2016

Michel Combes nieuwe bestuursvoorzitter.

Altice heeft het management gereorganiseerd in aanloop naar de afronding van de overname van het Amerikaanse Cablevision. Dit maakte de Franse kabelaar met een notering aan het Damrak maandag nabeurs bekend. 

Het nieuwe management moet Altice in staat stellen om de huidige dynamische ontwikkelingen te vervolgen. Daarbij moet de samenwerking effectiever worden en versneld in meer voordelen resulteren. 

Dexter Goei zal de Amerikaanse tak van Altice gaan leiden als voorzitter en CEO. De bestuurder besloot om terug als bestuursvoorzitter van het moederbedrijf Altice, om zich te kunnen focussen op de integratie van Cablevision en Suddenlink. 

Goei zal naast zijn activiteiten bij de Amerikaanse tak van Altice, ook de functie van president gaan vervullen en daarmee Patrick Drahi vervangen. Drahi, oprichter en grootaandeelhouder van Altice, zal zich richten op de uitrol van de strategische, operationele en technologische agenda van de kabelaar.

Michel Combes neemt de functie van bestuursvoorzitter van Altice over van Goei. Combes was eerder actief als operationeel directeur van Altice. 

Het aandeel Altice sloot maandag op een groen Damrak 5,8 procent hoger op 14,00 euro.

Geef een reactie