--- ---

Arcadis krijgt projectopdrachten van Rijkswaterstaat

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 16 juni 2016

Opdrachten hebben waarde van 30 miljoen euro.

Arcadis heeft van Rijkswaterstaat een raamovereenkomst gekregen voor het beheren van vijf projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Dit meldde het advies- en ingenieursbureau donderdag voorbeurs.

De totale omvang van het raamcontract voor uitbesteding door Rijkswaterstaat van het beheer van deze projecten bedraagt circa 30 miljoen euro. De overeenkomst loopt van mei 2016 tot mei 2018, met de mogelijkheid van verlenging met twee keer één jaar. 

Na gunning van de raamovereenkomst, voorziet Arcadis de komende tijd een toename van vragen tot uitbesteding door Rijkswaterstaat op het gebied van projectbeheer.

Het aandeel Arcadis sloot woensdag vrijwel in lijn met het Damrak fractioneel hoger op 14,19 euro.

Geef een reactie