--- ---

PostNL bood zichzelf aan bij sectorgenoten – media

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 09 juni 2016

Zet in reactie op bod Bpost volgens Telegraaf.

PostNL heeft zelf actief contact gezocht met postbedrijven in Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië, om te zien daar interesse was om het postbedrijf uit Den Haag over te nemen. Dot berichtte de Telegraaf donderdagavond op basis van bronnen.

PostNL zou dit hebben gedaan in reactie op het bod van het Belgische Bpost in april. Eind mei werd bekend dat de twee partijen hun onderhandelingen over een eventuele overname van PostNL door Bpost hadden gestaakt. 

Volgens de bronnen zou het postbedrijf de Amerikaanse zakenbank Bank of America in hebben geschakeld. De postbedrijven die PostNL zou hebben benaderd, zouden te kennen hebben gegeven dat er op dat moment geen interesse was.

PostNL wilde het verhaal van de Telegraaf niet bevestigen, volgens de krant.

Geef een reactie