Brussel stemt in met verkoop energietak Alstom

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 08 september 2015

GE betaalt ruim 12 miljard euro.

De Europese Commissie heeft ingestemd met de overname van activiteiten van Alstom door General Electric. Dit maakte Brussel dinsdagmiddag bekend.

 

General Electric zal 12,5 miljard euro neertellen voor een deel van de energie-activiteiten van Alstom.

 

Goedkeuring door Brussel werd verleend naar een diepteonderzoek door de Europese Commissie. Om deze goedkeuring te verkrijgen maakten de twee ondernemingen al bekend de activiteiten op het vlak van gasturbines te verkopen aan het Italiaanse Alsaldo.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Geef een reactie