--- ---

Warrants Pharming uitgeoefend

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 10 oktober 2012

Door uitoefenen stijgt aantal uitstaande aandelen Pharming met opnieuw meer dan 11 miljoen stuks.

Het aantal uitstaande aandelen Pharming is toegenomen door het uitoefenen van warrants door beleggers die deelnamen in de uitgifte van converteerbare obligaties op 23 december. De opbrengst van het uitoefenen van de warrants bedraagt 154.000 euro.

In totaal werden er 11,1 miljoen warrants uitgeoefend van de in totaal 34,7 miljoen uitstaande warrants, waardoor het aantal uitstaande aandelen toenam met eveneens 11,1 miljoen tot 899,7 miljoen stuks.

De uitgifte van obligaties eind 2011 had een waarde van 8,4 miljoen euro en was bedoeld om de financieringsbehoefte van het biotechbedrijf te verlagen.

 

Geef een reactie