--- ---

Mondrian Investment Partners verkleint belang in Boskalis

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 05 oktober 2012

Mondrian Investment Partners heeft nu een kapitaalbelang van 4,98 procent.

Mondrian Investment Partners heeft het belang in Boskalis verkleint van 5,02 procent naar 4,98 procent, zo blijkt uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht.

Volgens de belangenmelding bedraagt het bijbehorend stemrecht ook 4,98 procent. De aandelen worden rechtstreeks reëel gehouden. De meldingsplicht ontstond op 4 oktober. De datum van de vorige melding was 3 september.


Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 5 procent elke wijziging in hun belang melden.

 

Geef een reactie