--- ---

Beursblik: Aalberts Industries niet duur

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 23 februari 2011

Aalberts kwam met goede cijfers en een analist van Keijser Capital verhoogt zijn taxaties.

Aalberts Industries is woensdag met "heel goede cijfers" gekomen, aldus Nico van Geest van Keijser Capital. De onderneming presenteerde cijfers die boven consensus lagen. "Terwijl de consensus al hoog lag", voegt Van Geest toe. De winst per aandeel steeg tot 1,10 euro per aandeel waar analisten op ongeveer 1,05 euro rekenden. Van Geest is verder goed te spreken over de vooruitzichten en vooral de prestaties bij Industrial Services. Door volumegroei zijn de marges bij deze divisie enorm verbeterd. Aalberts liet verder weten te kijken naar interessante overnames, wat volgens Van Geest mogelijk is door een sterke cash flow.

 

De analist rekent op een aanhoudende groei en voorziet een taxatie van 1,40 euro per aandeel, waar deze 1,20 was. Van Geest concludeert dat het aandeel niet duur is en hanteert een Koopadvies.

 

Update: toevoegen Koopadvies.

Geef een reactie