Belangenmeldingen HES Beheer

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 08 september 2010

TMS Transport Management Services meldt belang van bijna 10 procent af, terwijl Stichting Administratiekantoor PPF Participatie Fonds juist een belang van bijna 10 procent in HES neemt.

TMS Transport Management Services BV meldt het belang in HES Beheer af. Dat blijkt uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft). De meldingsdatum is ontstaan op 6 september. De vorige melding van TMS in HES dateert van 1 november 2006. Toen bezat TMS een belang van 9,68 procent in HES.

Stichting Administratiekantoor PPF Participatie Fonds meldt een belang in HES. Hiervoor is de meldingsplicht ook ontstaan op 6 september. Het kapitaalbelang bedraagt 9,85 procent, dat middellijk reëel wordt gehouden via PCU Group BV. Het is de eerste melding van Stichting Administratiekantoor PPF Participatie Fonds in HES.

Door: Max Steenwijk, ABM Financial News.
Info@abmos.nl
Amsterdam: +31(0)20-845 40 59
Groningen: +31(0)50-711 39 93

Geef een reactie