Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Ordina neemt SAP specialist E-Chain over

Ordina neemt SAP specialist E-Chain over
12 sep 2008 om 08:05

E-Chain Management levert sinds 2001 bedrijfsautomatiseringsdiensten op basis van SAP-software en is gecertificeerd SAP service en channel partner. De 108 SAP-specialisten bij E-Chain realiseerden een omzetniveau van circa 13,6 miljoen euro in 2007.

Toelichting

“De overname van E-Chain zorgt voor een versnelling van onze groeidoelstellingen in België en Luxemburg en versterkt onze lokale marktpositie als grootste SAP-implementator”, aldus Ronald Kasteel, CEO Ordina. “E-Chain heeft hooggeschoolde en ervaren SAP-consultants in dienst. Haar specialistische profiel helpt ons om tegemoet te komen aan de aanhoudend sterke vraag van onze klanten.”
 
“Het samengaan met Ordina stelt ons in staat om een groter deel van de Benelux-markt te bedienen”, zegt Bart Embrechts, afgevaardigd bestuurder van E-Chain Management. “Vooral de specialisatie van Ordina in application outsourcing maakt het samengaan heel interessant. Wij kunnen voortaan naar onze klanten gaan met een compleet dienstenpakket, inclusief een bredere technologische expertise en solution development. Medewerkers krijgen nog meer uitdagende projecten op nieuwe markten en daarmee ook een breder loopbaanperspectief.”

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.