Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Econosto positief over bod Eriks

Econosto positief over bod Eriks
3 apr 2008 om 09:09

De raad van commissarissen en de raad van bestuur van Koninklijke Econosto N.V. (“Econosto”) delen mee dat zij de voorwaarden van het voorgenomen openbare bod van ERIKS group nv op alle uitstaande aandelen in het kapitaal van Econosto hebben bestudeerd. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat, alles in aanmerking genomen, dit bod kwalificeert als een “Competing Offer” als bedoeld in het Offer Memorandum van het door Gilde opgerichte KENV Acquisition B.V. van 14 maart 2008.

 

Herzien bod

Dit betekent dat KENV Acquisition B.V. (Gilde) nu een periode heeft van 5 werkdagen om een herzien bod (Revised Offer) te doen op basis van een prijs die hoger is dan het voorgenomen openbare bod van ERIKS group nv van EUR 7,80 per aandeel. De raad van commissarissen en de raad van bestuur van Econosto hebben aan Gilde en KENV Acquisition B.V. laten weten dat zij, tenzij er een Revised Offer door KENV Acquisition B.V. (Gilde) gedaan zal worden, voornemens zijn het Merger Protocol te beëindigen en hun aanbeveling van het openbare bod van KENV acquisition B.V. (Gilde) in te trekken.

 

Vergoeding

Als KENV Acquisition B.V. (Gilde) geen herzien bod doet, is Econosto een bedrag van EUR 1.750.000 aan KENV Acquisition B.V. (Gilde) verschuldigd dat alleen niet hoeft te worden voldaan als het bod van KENV Acquisition B.V. (Gilde) alsnog onvoorwaardelijk wordt verklaard.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.