Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Akzo huurt Arcadis in voor milieuadvies

Akzo huurt Arcadis in voor milieuadvies
26 mrt 2008 om 08:15

ARCADIS, de internationale advies-, ontwerp- en ingenieursonderneming, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een driejarig raamcontract heeft afgesloten voor de wereldwijde levering van milieuadvies aan Akzo Nobel. Het werk dat uit dit contract voortvloeit, zal worden uitgevoerd in tenminste 12 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. ARCADIS wordt met dit contract een van de twee geselecteerde milieuadviseurs voor Akzo Nobel overal ter wereld.

 

Toelichting

Bestuursvoorzitter Harrie Noy van ARCADIS over het contract: “Ons wereldwijde netwerk voorziet in de behoeftes van opdrachtgevers als Akzo Nobel. Het is geweldig om te zien dat deze klantgerichtheid vruchten afwerpt in de vorm van langdurige relaties zoals deze, waarbij continuïteit centraal staat. Daarnaast doen veel bedrijven een beroep op ons bij het uitbouwen van hun duurzaamheidbeleid. We zijn er trots op dat we kunnen werken voor Akzo Nobel, het bedrijf dat bovenaan staat in de Dow Jones Sustainability Index.”

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Akzo Nobel behoort tot de groeiende groep van ondernemingen die serieus aandacht schenken aan hun verantwoordelijkheden ten aanzien van het milieu en duurzaam ondernemen. ARCADIS kan dit type ondernemingen helpen om daarin wereldwijd een consistent niveau te bereiken op basis van dezelfde standaards op elke locatie overal ter wereld.

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.