Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Gilde maakt bod op Econosto officieel

Gilde maakt bod op Econosto officieel
17 mrt 2008 om 07:56

Econosto en Gilde Buy-Out hebben vandaag in een gezamenlijk persbericht bekendgemaakt, dat er een officieel bod van 7,25 euro per aandeel op tafel ligt. Het bod betekent een premie op de slotkoers van Econosto van vrijdag 11 januari van 38 procent. Op 14 januari deed Gilde een eerste bod.

Hoofdpunten bod

− Het bod is een aanbevolen openbaar bod in contanten op het volledige uitstaande en geplaatste aandelenkapitaal van Econosto tegen een prijs van 7,25 euro per aandeel.
− De aanmeldingstermijn vangt aan op 17 maart 2008 om 09:00 uur en eindigt, tenzij de aanmeldingstermijn wordt verlengd, op 17 april 2008 om 18:00 uur.
− Met betrekking tot het bod zal een Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders gehouden worden op 9 april 2008.
− De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur steunen het bod volledig en bevelen de aandeelhouders unaniem aan om het bod te accepteren.
− Het bod wordt gedaan onder voorbehoud van vervulling van de biedingsvoorwaarden zoals uiteengezet in het biedingsbericht, waartoe onder meer de voorwaarde dat de aangemelde, eigen en gecommitteerde aandelen tenminste 95 procent van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.