Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

HVEG breidt activiteiten verder uit

HVEG breidt activiteiten verder uit
7 jan 2008 om 10:44

HVEG Investments, waarin Halder een meerderheidsaandeelhouders is, heeft als onderdeel van haar groei- en diversificatiestrategie haar activiteiten verder uitgebreid met de overname van modeaccessoire-ketens Belt Fashion, Wink Accessories en Debo. HVEG is een groep van ondernemingen die actief zijn als groothandel en importeur van private labelkleding.

Belt Fashion, Wink Accessories en Debo, gevestigd in Eindhoven, zijn Europese spelers op het gebied van private label riemen, modeaccessoires en kleding. HVEG-directeuren Roger Horsten en Remt Melles: “Deze acquisitie versterkt onze marktpositie en resulteert in een betere spreiding van onze activiteiten en afzetmarkten. De bedrijfsfilosofie van Belt Fashion, Wink Accessories en Debo sluit goed aan bij onze visie waarbij de klant centraal staat. Met name de eigen succesvolle stylingafdelingen, langdurige Europese klantcontacten en de inkoop middels een eigen kwaliteitskantoor in Azië tonen grote overlap met HVEG.”

Als onderdeel van deze overname maakt Ward Bouwers, directeur van Halder en tot voor kort commissaris bij HVEG, de overstap naar HVEG. Per 1 februari 2008 zal hij de functie van COO gaan bekleden. HVEG heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, China, Hong Kong en Bangladesh. De totale groep heeft 350 medewerkers en realiseert een omzet van ruim 160 miljoen euro. De voornaamste afzetmarkten zijn momenteel Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Voor de toekomstige groei zal in toenemende mate worden gefocust op het verhogen van de verkoop buiten deze kernlanden.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.