Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

LB Icon boekt nette omzetstijging

LB Icon boekt nette omzetstijging
25 okt 2007 om 10:18

LN Icon presenteerde vanochtend de kwartaalcijfers. De belangrijkste uitkomsten:

– Netto-omzet nam met ruim 14% toe over juli-september, waarvan 8% autonoom, ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Met name dankzij sterke resultaten in het VK, de VS en Scandinavie.
– Toename mediadiensten 14% over juli-september door een stijging van het aantal full-service digital marketing oplossingen, in lijn met de strategie van LBi.
– Marges waren 14% lager voor dezelfde periode vorig jaar. Deze margedaling is te wijten aan een lagere productiviteit en hogere investeringen in onze activiteiten.
– Cash flow uit operationele activiteiten euro 9,0 mln voor de periode juli-september in vergelijking met euro 2,2 mln voor dezelfde periode vorig jaar.
– De overname van Creative Digital Group in Atlanta en Syrup LLC in New York, en een deelneming van 51% in het offshore-bedrijf Vizualize in India hebben de door LBi beoogde positie als wereldwijde dienstverlener en preferred partner voor internationale klanten versterkt. Alle overnames zijn gefinancierd met een combinatie van cash en vreemd vermogen, zonder verwatering voor de aandeelhouders

 

In dit overzicht zijn als gevolg van de reverse merger tussen Framfab en LB Icon medio 2006, vergelijkbare cijfers over 2006 op een pro forma geconsolideerde basis opgenomen. Naast deze vergelijkbare pro forma cijfers over 2006 en in overeenstemming met de grondslagen voor financiele verslaggeving bij een reverse merger, zijn de wettelijk voorgeschreven vergelijkbare cijfers over 2006 gebaseerd op de periode van 12 maanden van januari t/m december 2006 van het voormalige LB Icon gecombineerd met de 5 maanden (augustus t/m december 2006) van het voormalige Framfab, bijgevoegd in het kwartaalbericht over de periode januari-september 2007.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.