Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ABN AMRO neemt Eekels over

ABN AMRO neemt Eekels over
3 okt 2007 om 09:17

ABN AMRO Participaties en managing director Erik Leenart nemen gezamenlijk pompendistributeur en – producent Eekels over van investeerders Nimbus en Pon. De acquisitie van Eekels is de elfde investering van ABN AMRO Participaties de afgelopen twee jaar. Dat heeft ABN AMRO bekendgemaakt.

ABN AMRO

“Dankzij deze overname is verdere expansie van het product- en serviceconcept van Eekels zowel in de Benelux als in andere landen mogelijk. Eekels is het soort bedrijf waar we graag in investeren. Het bedrijf is marktleider in de Benelux en is goed gepositioneerd om de komende jaren verdere groei te laten zien.”

Eekels

Eekels heeft een 90 jarige historie in het leveren van oplossingen voor pompvraagstukken aan de aannemerij, overheid en industrie. De laatste jaren heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld in het leveren van oplossingen voor de weg- en waterbouw, riolering, cultuurtechnische werken en grondconsolidatie. Het bedrijf combineert technische en praktische know-how met kennis van regelgeving op het gebied van infrastructurele werken.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.