Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ING Financial Markets

ING Financial Markets
6 mrt 2005 om 13:00

ING Financial Markets lanceert vandaag een nieuw product dat beleggers in staat stelt bij relatief gematigde aandelenmarkten toch een hoog rendement te behalen, terwijl de belegger deels beschermd is tegen dalingen van de onderliggende waarde.
 
De Autocallable loopt maximaal vier jaar. Jaarlijks wordt gekeken of ABN Amro is gestegen ten opzichte van de startdatum. Is dit het geval, dan lost het product vroegtijdig af tegen een voor de belegger aantrekkelijk rendement (na jaar 1 aflossing tegen 110%, na jaar 2 tegen 120%, na jaar 3 tegen 130%, bij een stijging op einddatum 140%).


Mocht aan het eind van de vier jaar ABN Amro onverhoopt gedaald zijn, dan is de belegger beschermd tegen dalingen tot en met 35%. De belegger krijgt in dat geval zijn nominale waarde terug. Bij dalingen van meer dan 35% op einddatum ontvangt de belegger aandelen ABN Amro tegen een koers die gelijk is aan de strike. 
 
De note presteert uitstekend in zijwaarts bewegende aandelenmarkten. Immers ABN Amro hoeft slechts op één van de peildata gestegen te zijn om een effectief rendement van meer dan 8% te behalen. In een licht dalende markt zal de belegger beschermd zijn door de buffer tegen dalingen op eindatum tot en met 35%. Inschrijven kunt u van maandag 7 maart 10.00 uur tot en met vrijdag 18 maart 15.00 uur

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.