Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ING Bank

ING Bank
11 okt 2004 om 18:44

ING Financial Markets geeft wederom een ladderobligatie uit met een variabele coupon. De ING (Callable) Ladder Obligatie is een hoofdsomgegarandeerd renteproduct dat u in staat stelt optimaal in te spelen op laagblijvende tot licht stijgende geldmarkttarieven. De coupon betaling hangt daarbij af van zowel de voorgaande coupon als de toekomstige geldmarktontwikkeling. Door hun onderlinge afhankelijkheid formeren de jaarlijkse coupons feitelijk een ladderconstructie. Deze Ladder Obligatie is vervroegd aflosbaar.

Het product betaalt de eerste twee halfjaarsperiodes een rente van 6,25%* op jaarbasis* uit. (*deze rente kan door veranderende marktomstandigheden aangepast worden, uiteraard zowel hoger als lager). Daarna wordt de rente variabel.

Uitgifteprijs zal pari (100%) zijn. De denominatie van deze note is lager dan de vorige keer (nu Eur 10.000, vorige keer Eur 50.000) en daardoor ook gericht op kleinere relaties. Denote zal een notering aan Euronext Amsterdam krijgen. ING Financial Markets streeft er naar een continue tweezijdige secundaire markt te bieden. Goede liquiditeit is daardoor gewaarborgd.

De inschrijving start maandag 11 oktober en sluit vrijdag 22 oktober om 15.00 uur.

Bron: ING Bank

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.