Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

SNS Obligaties

SNS Obligaties
6 dec 2002 om 10:47

Met het SNS ParticipatieCertificaat 2 leent u als het ware geld aan SNS bank. De rente en de uitgifteprijs worden de eerste tien jaar zodanig vastgesteld dat het effectieve rendement minimaal gelijk is aan het CBS Rendement Staatslening 9-10 jaar van 20 december 2002 plus een opslag van 1,5%. Na tien jaar wordt de rente opnieuw vastgesteld.

SNS bank biedt u de mogelijkheid om uw SNS ParticipatieCertificaten 2 te verkopen. U kunt vanaf 1 mei 2003 ieder kwartaal een of meer certificaten aanbieden via een door SNS bank aangeboden handelsfaciliteit. In het prospectus leest u precies hoe dat in zijn werk gaat.

SNS bank mag aflossen na tien jaar
SNS ParticipatieCertificaat is een lening aan SNS bank. Pas vanaf het elfde jaar mag deze lening door SNS bank worden afgelost.
Er zijn geen inschrijvingskosten aan verbonden. Enige voorwaarde is dat u over een SNS bank- of Effectenrekening moet beschikken.

SNS ParticipatieCertificaat is een achtergestelde eeuwigdurende lening. De rentevergoeding wordt berekend over de nominale waarde per certificaat van EUR 100,-. Uitkering van de rente vindt jaarlijks plaats. Te beginnen op 23 december 2003.

De inschrijving staat open tot 20 december 2002.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.