Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Globale garantie

Globale garantie
4 okt 2002 om 19:20

ABN AMRO Asset Management introduceert een nieuw garantiefonds: het ABN AMRO Guaranteed Global Fund. Het beleggingsfonds laat beleggers profiteren van een koersstijging van het bestaande ABN AMRO Global Fund en garandeert daarnaast op einddatum 90% van de inleg. Het garantieproduct heeft een looptijd van 5 jaar en wordt gelanceerd op 6 november 2002.

Door middel van het ABN AMRO Guaranteed Global Fund kunnen beleggers participeren in de waardeontwikkeling van het ABN AMRO Global Fund, één van de grootste actief beheerde beleggingsfondsen van ABN AMRO Asset Management, aldus de bank. Het ABN AMRO Global Fund belegt hoofdzakelijk in beursgenoteerde aandelen van grotere en kwalitatief vooraanstaande ondernemingen in Europa, Amerika en het Verre Oosten. Het vermogen wordt daarbij gespreid over landen, bedrijfstakken en ondernemingen. Het ABN AMRO Global Fund bestaat al sinds 1974.

Het Guaranteed Global Fund is een antwoord op de huidige volatiele aandelenmarkten. Als gevolg van de dalende aandelenmarkten is voor veel beleggers de onzekerheid over hun vermogen toegenomen. Men is onzeker of de grootste koersdalingen achter de rug zijn. Anderzijds wil men wel kunnen profiteren van een eventueel herstel. Het fonds is overigens niet aan een beurs genoteerd.

Omvang van de transactie:
Dit hangt af van het animo onder beleggers.

Prijsrange:
De uitgiftekoers bedraagt EUR 50,50.

Inschrijvingsperiode:
De introductieperiode van het fonds loopt van 7 tot en met 31 oktober.

Notering:
Het fonds is niet aan een beurs genoteerd.

Storting/betaling:
Dit wordt nog bekendgemaakt.

Syndicaatsleden:
Als u overweegt deel te nemen in het in het ABN AMRO Guaranteed Global Fund en of het ABN AMRO Multi Manager Garantie Biljet adviseert ABN Amro u nadrukkelijk het bijbehorende (aanvullende) prospectus zorgvuldig te lezen en van de volledige inhoud kennis te nemen. Het (aanvullende) prospectus van het ABN AMRO Guaranteed Global Fund is verkrijgbaar bij:
ABN AMRO Investment Fund Support (AP0410), Postbus 283, 1000 EA Amsterdam, e-mail adres: [email protected]

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.