Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

SolidWorld Certificaten

SolidWorld Certificaten
2 dec 2001 om 18:25

De Rabobank introduceert Rabo SolidWorld II
Garantie- certificaten. Met dit beleggingsproduct kunnen beleggers tegen een beperkt risico meedelen in de koersstijging van aandelenfondsen binnen de Eurozone. De garantiecertificaten hebben een nominale waarde van EUR 1000. Behalve van een jaarlijks uitkering van EUR 20 per garantiecertificaat, profiteert de belegger middels een bonusuitkering van de stijging van de Dow Jones EURO STOXX 50sm-index. Op de einddatum ontvangt de belegger zijn inleg terug, eventueel aangevuld met deze bonusuitkering.

De looptijd van de certificaten is 6 jaar. Het SolidWorld II Garantiecertificaat is een veilig beleggingsproduct, waarbij de belegger altijd aan het einde van de looptijd de geïnvesteerde hoofdsom ontvangt. Gedurende de looptijd van 6 jaar ontvangt de belegger tevens een jaarlijkse uitkering van 2%. De index bestaat uit grote Europese beursgenoteerde fondsen. Gedurende de looptijd van 6 jaar wordt op basis van de slotwaarde van de DJ EURO STOXX 50sm futures elke derde vrijdag van de laatste maand van het kwartaal het percentage van de daling/stijging bepaald. Bij elkaar opgeteld zullen deze 24 percentages aan het einde van de looptijd de bonusuitkering bepalen. Dit kan oplopen tot maximaal 132%. De stijging zal per kwartaal gelimiteerd worden op 5,5% en de daling per kwartaal op 11%.

Omvang van de transactie:
Dit hangt af van het animo onder beleggers.

Prijsrange:
De garantiecertificaten hebben een nominale waarde van EUR 1000.

Inschrijvingsperiode:
De inschrijvingsperiode voor deze garantiecertificaten loopt van 3 december tot 20 december 2001, 17.30 uur.

Notering:
De Rabo SolidWorld II Garantiecertificaten worden genoteerd op Euronext Amsterdam en zullen dagelijks verhandelbaar zijn.

Storting/betaling:
Dit wordt nog bekendgemaakt.

Syndicaatsleden:
Het prospectus is te verkrijgen bij Rabo Securities tel: 020-4604747 of per fax: 020-4604958.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.