--- ---

Technische analyse tip: Long Vopak (closed)

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 22 mei 2019

ROYAL VOPAK - VPK - 82KYZ Aankoop van de Commerzbank DE000CR9RLZ5  (20/05/2019 | 10:07)

Het aandeel Vopak vertoont op korte termijn een neerwaartse trend onder de weerstand van de 40 EUR. Desalniettemin lijkt de druk om te verkopen af te nemen wat wellicht een eerste aanzet tot een technisch herstel suggereert.

Het lijkt dus een goed moment om een long positie in te nemen en op die manier in te zetten op een herstel van de koersen in de richting van de 40 EUR.

Om te profiteren van dit bullscenario kunnen we een positie innemen op de Commerzbank Best Turbo Long DE000CR9RLZ5 (82KYZ) met een stoploss niveau op 31.98 EUR. Dit beursproduct heeft momenteel een koers van 1.24 EUR.

Het bereiken van onze doelstelling zorgt ervoor dat er een rendement van 32% wordt gerealiseerd.

 


Disclaimer : Dit bericht heeft een promotioneel karakter en bevat de verspreiding zonder enige aanpassing van de redactionele artikelen (technische analyses, fundamentele analyses, onderzoeksaantekeningen), grafische analyses en investeringsaanbevelingen met een algemeen karakter geproduceerd door het bedrijf Surperformance SAS, editor van de website 4-Traders.com. Het onderhavige bericht is niet opgesteld conform de beschikbare reglementatie ter bevordering van de onafhankelijkheid van financiële analyses. Commerzbank en haar medewerkers zijn niet onderworpen aan een verbod tot het doen van transacties betreffende de financiële instrumenten genoemd in dit bericht voordat het werd verspreid.

 

 

 

 

Geef een reactie