--- ---

Technische analyse tip: Short ING

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 29 januari 2019

Lees hier de technische analyse tip Short ING 29-jan-2019.

ING GROEP - INGA - B6U3Z
Aankoop van de Commerzbank DE000CV8BED7 
(29/01/2019 | 10:46)

Het aandeel ING Groep vertoont op korte termijn een opwaartse trend boven de steun van de 9.9 EUR. Als gevolg van de recente stijgingen zou de weerstand van 10.65 EUR echter tot enkele winstnemingen kunnen leiden. Het lijkt dus een goed moment om in te zetten op dit scenario en aldus te anticiperen op een koersterugval richting de 9.9 EUR.

Om te profiteren van dit bear scenario kunnen we vanaf nu een positie innemen op de Commerzbank turbo short DE000CV8BED7 (B6U3Z) met een financieringsniveau van 12.88 EUR en waarvan het stop loss-niveau op 12.23 EUR. Dit beursproduct heeft momenteel een koers van 2.45 EUR.

Het bereiken van onze doelstelling betekent dat een rendement wordt gerealiseerd van 25%.

Laurent Polsinelli
Copyright (c) 2019 MarketScreener.com


Disclaimer : Dit bericht heeft een promotioneel karakter en bevat de verspreiding zonder enige aanpassing van de redactionele artikelen (technische analyses, fundamentele analyses, onderzoeksaantekeningen), grafische analyses en investeringsaanbevelingen met een algemeen karakter geproduceerd door het bedrijf Surperformance SAS, editor van de website 4-Traders.com. Het onderhavige bericht is niet opgesteld conform de beschikbare reglementatie ter bevordering van de onafhankelijkheid van financiële analyses. Commerzbank en haar medewerkers zijn niet onderworpen aan een verbod tot het doen van transacties betreffende de financiële instrumenten genoemd in dit bericht voordat het werd verspreid.

Geef een reactie