--- ---

Lees hier de technische analyse tip Long BAM

Verkoop van de long DE000CJ3PAF7 
(18/01/2019 | 10:51)
We verkopen de long positie DE000CJ3PAF7 (B80TZ) met een winst van 25%

Royal BAM Group

Aankoop van de turbo long Best Commerzbank met ISIN DE000CJ3PAF7

Het aandeel BAM Groep vertoont op korte termijn een neerwaartse trend onder de weerstand van de 3 EUR. Desalniettemin lijkt de druk om te verkopen af te nemen wat wellicht een eerste aanzet tot een technisch herstel suggereert.


Het lijkt dus een goed moment om een long positie in te nemen en op die manier in te zetten op een herstel van de koersen in de richting van de 3 EUR.

Om te profiteren van dit bullscenario kunnen we een positie innemen op de Commerzbank Best Turbo Long DE000CJ3PAF7 (B80TZ) met een stoploss niveau op 2.1 EUR. Dit beursproduct heeft momenteel een koers van 0.64 EUR.

Het bereiken van onze doelstelling zorgt ervoor dat er een rendement van 40% wordt gerealiseerd.

Klik HIER voor de livekoers van BAM.

Laurent Polsinelli
Copyright (c) 2018 MarketScreener.com

 Type Afloopdatum Financieringsniveau ISIN Koers Theoretisch doelLONG 00/00/0000 2.1 DE000CJ3PAF7 0.64 40%

 


Disclaimer : Dit bericht heeft een promotioneel karakter en bevat de verspreiding zonder enige aanpassing van de redactionele artikelen (technische analyses, fundamentele analyses, onderzoeksaantekeningen), grafische analyses en investeringsaanbevelingen met een algemeen karakter geproduceerd door het bedrijf Surperformance SAS, editor van de website 4-Traders.com. Het onderhavige bericht is niet opgesteld conform de beschikbare reglementatie ter bevordering van de onafhankelijkheid van financiële analyses. Commerzbank en haar medewerkers zijn niet onderworpen aan een verbod tot het doen van transacties betreffende de financiële instrumenten genoemd in dit bericht voordat het werd verspreid.

Geef een reactie