AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Column

Nico Bakker maandag, 8 februari 2021 11:21

TA: Signify hervat uptrend

SIGNIFY hervat uptrend

Er zijn fondsen die steevast een sterke trendmatigheid tonen, ofwel een grote bereidheid om een ingeslagen richting voort te zetten. Signify is een van die fondsen. Op de dagchart geven de bulls te kennen de uptrend te willen hervatten. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen met aansluitend een concrete BNP Paribas Turbo overweging. 

Correctie is klaar

Onlangs werd er getopt bij krap 42,00, gevolgd door een correctie waarbij de koers werd teruggedrukt tot aan de gemiddelde lijn rond 37+. De swingteller begeleidde de countertrend beweging met een volledige downswing. Vandaag wordt er een poging gedaan om op te veren en de uptrend een impuls te geven. Een hernieuwde aanval op de krap 42,00 top ligt in het verschiet. 

Wat een bodemsignalen

De bodem wordt op deze dagchart flink aangestampt. Afgelopen vrijdag niet alleen een witte candle met swing -9, maar ook nog eens steun op de SMA lijn en de 50% Fibo lijn. Bovendien ligt op 37,55 de eerste groene streep. Vandaag springt de NB Swingtrader op groen als bevestiging van de start van een nieuwe bullenactie. En vergeet de swingteller niet die mogelijk op +1 springt. 

Zolang de koers boven 37,25 noteert, is een opleving naar krap 42,00 het meest waarschijnlijke scenario. Dit levert een zeer acceptabele Risk Reward ratio op inzake koopposities. 

Turbo Long

Als je als actieve Turbo belegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss onder de SMA lijn die op 37+ in het veld ligt. De Turbo Long met stoploss op 32+ en een hefboom van 5 is te overwegen. Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen. 

Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder 37,25, dan ook overwegen de aangeschafte Turbo op te ruimen en niet te wachten totdat het stoploss niveau op 32+ wordt aangetikt. 

Ter overweging de volgende turbo: klik hier

Bekijk alle BNP Paribas turbo's: klik hier

 


Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).

De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

De Aandeelhouder TV

februari 2, 2023

BASIC-FIT winstnemingen? – 01feb23

februari 2, 2023

JET in de sprint – 02feb23

februari 2, 2023

Meta, Shell en ING presteren sterk| 2 februari 2023 | Markets Update van BNP Paribas Markets

februari 1, 2023

BASIC-FIT winstnemingen? – 01feb23

Columns

Nieuw
02 feb 10:42 Redactie

Terugkijken: Q&A met Nico Inberg

01 feb 14:58 ProBeleggen

Slim beleggen in ASM International

01 feb 09:06 Bas Heijink

Gaat de euro weer stijgen?

31 jan 11:29 Nico Inberg

KPN: Hoeksteentje in de portefeuille

31 jan 09:04 Bas Heijink

Chinese aandelen de lucht in?