AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Column

Nico Inberg maandag, 31 mei 2021 12:56

Inberg: Mijn EK-Elftal

Vanaf 11 juni starten we met ons EK-Spel. U kunt 11 aandelen selecteren. We berekenen het rendement van die elf aandelen vanaf start EK tot einde EK (11 juni tot 29 juni). Degene met het hoogste rendement op zijn portefeuille wint een I-pad ter waarde van €359.

Andere prijzen zijn een geldprijs van €150 en een geldprijs van €50 voor de nrs. 2 en 3. De troostprijs bestaat uit een lunch met ondergetekende. Lees hier meer over het reglement. en kijk hier de uitleg over hoe u uw lijstje kunt invullen.

Natuurlijk doe ik zelf ook mee, al is het voor spek en bonen want het zou raar zijn als ik zelf die i-pad zou winnen. Ik ga dit jaar voor België en Belgische aandelen: de Belgen hebben een uitstekende lichting voetballers en verdienen het om een keer een prijs te pakken.

Met spelers als Kevin de Bruyne, Eden Hazard en Thibault Courtois moet de gouden generatie in België een keer in staat zijn een hoofdprijs te winnen en waarom zou dat nu niet zijn. Bovendien zitten de Belgen in een redelijk eenvoudige poule met Rusland, Finland en Denemarken.

En wie weet straalt het Belgische succes af op de Belgische aandelen. In het filmpje heb ik al een aantal aandelen genoemd, hieronder ziet u de volledige lijst. Voor het invullen van de lijst kunt u uw favoriete aandeel opzoeken bij Google Finance en vervolgens de code invullen die er bij staat. Ik heb hieronder de codes erbij gezet.

 1. Euronav -  EBR:EURN
 2. Colruyt - EBR:COLR
 3. AB Inbev - EBR:ABI
 4. Bpost - EBR:BPOST
 5. EVS - EBR:EVS
 6. Solvay - EBR:SOLB
 7. KBC - EBR:KBC
 8. GLPG: AMS:GLPG
 9. CFE - EBR:CFEB
 10. Ontex - EBR:ONTEX
 11. IBA - EBR:IBAB

Dit sterrenteam moet het gaan doen de komende maand! Let goed op bij het invullen van de codes: voor ons is dat van belang om de rendementen snel te kunnen berekenen. We zullen van tijd tot tijd updates geven over de stand van zaken en wie de weekprijzen heeft gewonnen.

Om alvast in de stemming te komen: hieronder de heroische wedstrijd van de Belgen tegen Brazilië op het WK in Rusland. Jaja, wij waren daar niet bij, ik weet het.....

De Aandeelhouder TV

januari 27, 2023

Indices op stoom – 27jan23

januari 27, 2023

2023 kan een redelijk beursjaar worden

januari 27, 2023

ASML, Tesla, Avantium, Microsoft, ChatGPT, Accsys & Chevron | DeAandeelhouder Podcast Afl. 108

januari 27, 2023

Waarschuwing voor beleggers

Columns

Nieuw
27 jan 15:18 Redactie

Hindenburg slaat toe: Adani aandelen hard onderuit

26 jan 14:04 Jordy Beuving

Groeivertraging Microsoft

26 jan 10:45 Doijer en Kalff

Optimaal gebruik maken van de hedge functie van goud en zilver

26 jan 09:56 Redactie

Grote overname DSM roept vraagtekens op

25 jan 13:24 Redactie

De beurs gaat crashen – Jeremy Grantham