Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Column

Redactie - maandag, 5 oktober 2020 15:21

De 3 beste aandelen om nu €100 in te beleggen

Sean Williams van TheMotleyFool ziet kansen om met een klein bedrag toch rendement te maken. Hij legt uit waarom hij de onderstaande 3 aandelen koopwaardig vind.


Investeren in 2020 heeft de vastberadenheid van langetermijnbeleggers op de proef gesteld zoals nooit tevoren. Ook al zijn we getuige geweest van beurscorrecties en crashes, we hadden nog nooit echt gezien dat de S&P 500 34% van zijn waarde verloor in slechts een maand.

Maar als er één garantie is die investeerders nooit in de steek lijkt te laten, dan is het wel het idee dat, uiteindelijk, bearmarkten en correcties stevig in de achteruitkijkspiegel terecht zullen komen door een bull market rally. Dit betekent dat elke correctie in de geschiedenis een koopmogelijkheid was, zolang u een lange beleggingshorizon heeft.

Een ander indrukwekkend kenmerk van beleggen in de aandelenmarkt is dat u geen diepe zakken hoeft te hebben om rijkdom te genereren. Als je zelfs maar €100 hebt die kan worden gespaard voor investeringen en niet nodig is om rekeningen of noodsituaties te dekken, heb je meer dan genoeg geld om je pad naar financiële vrijheid te starten.

Hier zijn drie van de beste aandelen waarin u nu kunt investeren met €100.

Pinterest

Er is goed nieuws als je je kans hebt gemist om aan boord van de Facebook-trein te stappen voordat deze het station verliet - je krijgt een tweede kans met Pinterest (NYSE: PINS).

Pinterest heeft misschien nog niet de prijszettingskracht van Facebook, maar het is ook niet tegen dezelfde groeiprestaties gestaan ​​als een aantal van zijn leeftijdsgenoten. In het door coronavirusziekte 2019 (COVID-19) getroffen tweede kwartaal realiseerde Pinterest een groei van 39% maandelijks actieve gebruikers (MAU) ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar tot 416 miljoen MAU. Dit cijfer wordt nog indrukwekkender als u zich realiseert dat meer dan 90% van deze nettotoevoegingen van buiten de Verenigde Staten komt. Hoewel internationale gebruikers nergens in de buurt van hetzelfde bedrag aan inkomsten genereren als Amerikaanse gebruikers, zou dit Pinterest voldoende gelegenheid moeten geven om zijn gemiddelde inkomsten per gebruiker en het prijszettingsvermogen van advertenties gedurende het decennium te vergroten.

Pinterest streeft er ook naar om een ​​toonaangevende e-commercebestemming te worden. Denk er op deze manier over na: de MAU's publiceren graag hun interesses en hobby's zodat de wereld het kan zien. Dit zijn gemotiveerde mensen die Pinterest logischerwijs verbindt met kleine bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze interesses en hobby's. Pinterest is al een partnerschap aangegaan met Shopify, leverancier van e-commerceplatformoplossingen, en biedt kleine bedrijven alle mogelijke kansen om succesvol te zijn.

Ik denk dat Pinterest in 2030 meer dan $ 100 miljard waard zou kunnen zijn, vergeleken met de huidige waardering van $ 26 miljard.

Bank of America

Als je bedenkt dat geduld een deugd is, zou het op de lange termijn behoorlijk vruchtbaar kunnen zijn om met je €100 in geldcenterreus Bank of America (NYSE: BAC) te kopen.
In de komende twee jaar zullen de groei van bankaandelen een uitdaging vinden. Ze kampen niet alleen met stijgende achterstallige vorderingen op leningen, maar ook wordt hun vermogen om rente te verdienen beperkt door het uiterst gematigde monetaire beleid van de Federal Reserve.
Bank of America zou echter de belangrijkste begunstigde moeten zijn van een herstel van de Amerikaanse economie. Geen enkele grote bank is meer rentegevoelig dan BofA. Nu de rente nergens anders heen kan dan vanaf hier te stijgen, zou Bank of America halverwege dit decennium een ​​substantiële stijging van de rente-inkomsten moeten zien.

Brian Moynihan heeft ook een geweldige job gedaan als CEO van het bedrijf. Hij houdt toezicht op een gestage druk om digitale en mobiele transacties aan te moedigen, terwijl hij tegelijkertijd enkele van de fysieke filialen van BofA sluit. Dit is een effectief middel geweest om niet-rentekosten te verlagen. Moynihan was ook niet verlegen om de rijkdom te delen. Voordat COVID-19 de terugkoop van banken stopzette, zou BofA in een jaar tijd 37 miljard dollar teruggeven aan de aandeelhouders. Het goede nieuws is echter dat aandeelhouders nog steeds een dividendrendement van meer dan 3% behalen. Met 85% van haar huidige boekwaarde vertegenwoordigt Bank of America een koopje in de financiële sector.

Exelixis

Hoewel beleggen in biotechaandelen vaak een avontuur kan zijn, vooral wanneer de meesten veel geld verliezen, is dat niet het geval voor de zeer winstgevende Exelixis (NASDAQ: EXEL).
Ondanks dat er een paar goedgekeurde therapieën zijn, is het onbetwiste hoofdmedicijn hier Cabometyx. Het kankermedicijn van Exelixis is goedgekeurd voor de behandeling van eerstelijns- en tweedelijns niercelcarcinoom (RCC), evenals gevorderd hepatocellulair carcinoom. Organische groei van deze indicaties, samen met een toenemende vraag en solide prijszettingsvermogen, zouden het bedrijf een vrij duidelijk pad moeten geven naar meer dan $ 1 miljard aan jaarlijkse omzet in 2021.

Even belangrijk is dat Exelixis in de buurt van zes dozijn klinische onderzoeken loopt die Cabometyx als een monotherapie of combinatietherapie beschouwen. Interessant is dat de combinatie van het belangrijkste medicijn van Exelixis met de belangrijkste rivaal, Bristol Myers Squibb's immunotherapie Opdivo, veelbelovende resultaten heeft opgeleverd. Het duo behaalde zijn primaire eindpunt in studies in een laat stadium voor eerstelijns RCC, en in recentelijk vrijgegeven gegevens werd een statistisch significante vermindering van het overlijdensrisico met 40% aangetoond in vergelijking met de eerdere RCC-standaardbehandeling Sutent, die werd ontwikkeld door Pfizer. . Deze combinatietherapie lijkt een goede kans te hebben om groen licht te krijgen van de Food and Drug Administration, wat de groei van Exelixis in de RCC-indicatie zal versterken. Uiteindelijk krijgen investeerders die Exelixis kopen een bedrijf dat in staat is tot een consistente groei met dubbele cijfers en met meer dan $ 1,2 miljard in contanten.

 

De Aandeelhouder TV

december 3, 2020

AEX 3 dec 20 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

december 3, 2020

Nederlandse economie krimp met bijna 3 procent in vierde kwartaal

december 3, 2020

Euro zet opmars voort | 3 december 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

december 2, 2020

AEX 2 dec 20 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
03 dec 08:57 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM – Legacy of the lockdowns

03 dec 08:16 Bas Heijink

AEX Test zone 610 – 613 wat nu?

02 dec 07:56 Redactie

Fugro: Dit is de claim waard

01 dec 16:54 Redactie

Nico Inberg bij DeAandeelhouder.nl

01 dec 15:11 Redactie

Webinar: Dé 10 kooptips voor beleggers in 2021

Het laatste beursnieuws