Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Column

Redactie - dinsdag, 27 oktober 2020 11:50

De 3 beste aandelen die u kunt kopen met 250 euro

Sean Williams van TheMotleyFool heeft drie aandelen die u zelfs als kleinere belegger kunt kopen. 250 euro beleggen in deze drie grote bedrijven is volgens hem genoeg om een stap te zetten richting financiele onafhankelijkheid.


Pretparken zijn het grootste deel van het jaar gesloten vanwege de pandemie door het coronavirus (COVID-19), maar beleggers hebben zeker geen jaar zonder spanning gehad: de aandelenmarkt heeft hen meegenomen op een van de wildste ritjes van hun leven. De benchmark S&P 500 verloor meer dan een derde van zijn waarde in ongeveer een maand tijdens het eerste kwartaal, waarna het minder dan vijf maanden duurde om al zijn verliezen volledig terug te verdienen. Dat is ongeveer een decennium aan volatiliteit gepropt in een tijdsbestek van zes maanden.

Het goede nieuws voor beleggers met een langetermijn mentaliteit is dat deze volatiliteit hen in staat heeft gesteld om goedkoop grote bedrijven te kopen. Het beste van alles is dat u niet met veel hoeft te beginnen om na verloop van tijd rijk te worden door te investeren in hoogwaardige bedrijven.

Als je 250 euro hebt om in te zetten voor financiële onafhankelijkheid, heb je meer dan genoeg om een paar van de beste aandelen op Wall Street te kopen.

Teladoc Health
Bankieren is gemakkelijk als u een bedrijf heeft dat voorop loopt in de innovatiecurve in de gezondheidszorg. Daarom is telegeneeskunde-pionier Teladoc Health (NYSE: TDOC) zo'n makkelijke koop voor investeerders met 250 euro om aan het werk te zetten. Teladoc heeft direct geprofiteerd van de COVID-19-crisis. Artsen en ziekenhuizen doen hun best om medische bezoeken te stroomlijnen en tegelijkertijd risicopatiënten buiten hun kantoor te houden. Telemedicine dient zijn doel en daarom hebben we in het tweede kwartaal dat de virtuele bezoeken voor Teladoc verdriedubbelde. De zaken van Teladoc waren echter booming lang voordat de pandemie van het coronavirus toesloeg. De samengestelde jaarlijkse groei van het bedrijf over de afgelopen zeven jaar bedraagt ​​bijna 75%, wat een directe weerspiegeling is van de voordelen van virtuele bezoeken in de hele gezondheidszorg. Virtuele bezoeken zijn minder duur voor verzekeringsmaatschappijen en kunnen veel handiger zijn voor zowel de patiënt als de arts. Bovendien is Teladoc Health bezig met het verwerven van Livongo Health, leider op het gebied van toegepaste gezondheidssignalen, in een cash-and-stock deal van $ 18,5 miljard. Livongo richt zich op patiënten met chronische ziekten en vertrouwt op kunstmatige intelligentie om haar abonnees tips en duwtjes te sturen. Deze duwtjes helpen patiënten de symptomen die verband houden met hun chronische ziekte beter onder controle te houden. Livongo heeft de afgelopen drie jaar het aantal Diabetes-leden voor het hele jaar bijna verdubbeld of meer dan verdubbeld. Als een gecombineerd bedrijf zouden Teladoc en Livongo een van de meest robuuste omzetgroei in de hele gezondheidszorg kunnen bieden.

Innovative Industrial Properties

Investeren in de marihuana-industrie is de afgelopen 18 maanden een schot in de roos geweest. Maar een bedrijf dat een trefzekere hit is, is het op cannabis gericht vastgoedbeleggingsfonds (REIT) Innovative Industrial Properties (NYSE: IIPR).

Zoals bij elke REIT is het spelplan eenvoudig: koop activa en verhuur ze voor langere tijd. In het geval van IIP koopt het teelt- en verwerkingsactiva in de VS en verhuurt deze voor 10 tot 20 jaar. Begin deze week bezat het bedrijf 63 activa in 16 staten, met een gewogen gemiddelde leaseperiode van 16,2 jaar. Het mooie van het REIT-model is dat het zeer transparant en zeer voorspelbaar is. Innovative Industrial Properties blijft verantwoordelijk voor het onderhoud van zijn eigendommen, maar de kosten hiervoor zijn doorgaans minimaal (boven de initiële aankoopprijs van een onroerend goed). Verder kan IIP elk jaar op inflatie gebaseerde huurverhogingen doorberekenen, en int een beheervergoeding van 1,5% gekoppeld aan deze basishuurprijs. Met andere woorden, er is een zeer bescheiden, inflatie-topper organische groei ingebouwd in het bedrijfsmodel van het bedrijf.

Innovative Industrial Properties heeft ook geprofiteerd van een gebrek aan hervorming van het cannabisbankieren in de Verenigde Staten. Omdat operatoren met meerdere staten moeite hebben om een ​​consistente toegang tot kapitaal te vinden, heeft IIP zijn sale-leaseback-programma ingevoerd. Met deze deals verwerft IIP een actief in contanten en verhuurt het onmiddellijk terug aan de verkoper. Dit helpt om de balansen van exploitanten met meerdere staten te versterken, terwijl IIP een langetermijnhuurder wordt.

Innovative Industrial Properties is het meest winstgevende aandeel in de branche en is het enige pure-playbedrijf dat momenteel dividend uitkeert.

Visa

Koop bij twijfel bedrijven die bewezen winnaars zijn. Hoewel financiële aandelen inherent cyclisch zijn, heeft betalingsfacilitator Visa (NYSE: V) keer op keer laten zien dat het op de lange termijn vrijwel niet te stoppen is.

Hoe dominant is Visa eigenlijk? Tussen 2009 en 2018 is het dollarbedrag dat zijn creditcardnetwerken in de VS doorkruist met meer dan 155% gestegen, waarbij Visa zijn marktaandeel in het creditcardaankoopvolume in de VS met meer dan 10 procentpunten heeft uitgebreid tot 53%. Dat is meer dan 30 procentpunten hoger dan de belangrijkste rivaal Mastercard vanaf 2018. Aangezien de VS een consumptie-gedreven economie is, is Visa de geprefereerde betalingsfacilitator voor 's werelds topeconomie.

Merk ook op dat Visa strikt een betalingsfacilitator is en geen geldschieter. Hoewel sommige van de collega's van het bedrijf optreden als zowel betalingsverwerkers als geldschieters, heeft de aantrekkingskracht van dubbele onderdompeling het management van Visa nooit in de verleiding gebracht. Dat kan zeker goed nieuws zijn tijdens periodes van recessie, want het betekent geen directe blootstelling aan stijgende kredietachterstanden voor Visa. Zonder zorgen over het reserveren van kapitaal voor kredietvoorzieningen, blijft de winstmarge van Visa op of boven de 50%.

Visa heeft ook een geweldige kans zonder contant geld buiten de grenzen van de Verenigde Staten. In 2016 verwierf het Visa Europe om toegang te krijgen tot de ontwikkelde en opkomende markten in de regio. Het heeft volop gelegenheid om zijn verwerkingsinfrastructuur ook uit te breiden naar gebieden met weinig banken (bijvoorbeeld Afrika en het Midden-Oosten). Aangezien het merendeel van de wereldwijde transacties nog steeds in contanten wordt uitgevoerd, is het niet zo dat Visa geen groeimogelijkheden op de lange termijn heeft.

De Aandeelhouder TV

december 4, 2020

Vechten om grondstoffen

december 4, 2020

Lange termijn beeld AEX blijft bullish

december 4, 2020

Tesla naar $600! | 4 december 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

december 3, 2020

AEX 3 dec 20 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
04 dec 09:11 Nico Inberg

Rabobank Certificaat: Dit wordt er uitgekeerd

04 dec 07:32 Nico Inberg

Tegenvaller Pfizer allang bekend

04 dec 07:04 Redactie

OPEC+ sluit olie-akkoord

04 dec 07:52 Redactie

7 goedkope aandelen voor december

03 dec 08:57 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM – Legacy of the lockdowns

Het laatste beursnieuws