Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Column

Redactie - zondag, 28 oktober 2018 13:41

Creatieve manieren om extra reclame te maken voor het bedrijf

Sponsored content

Als het niet opvalt, verkoopt het niet. Sommige ondernemers hebben een fantastisch product of dienst, maar worden toch nooit succesvol. Ze zijn namelijk niet in staat om het product of hun dienst op de juiste manier onder de aandacht te brengen van hun doelgroep. En u weet ook, een klant komt niet vanzelf en bovendien kun je er nooit genoeg hebben. Om terug te komen op de eerste zin: je moet zorgen dat je opvalt. Iedereen probeert iets aan de man te brengen, maar als u er uit springt, bent u waarschijnlijk straks nog succesvoller.

Duur?
Om op te vallen hoeft u helemaal niet veel geld uit te geven. U hebt geen duur reclamebureau nodig. Een goed idee, een wervende tekst en het internet op kan iedereen. En vaak zijn online reclame-attributen of materialen een stuk goedkoper dan je denkt.
Heeft u een eigen winkel of bedrijfspand? Dan wordt het helemaal eenvoudig. U bezit namelijk u eigen reclamezuil. En bedenk maar eens hoeveel voorbijgangers wekelijks aan uw bedrijf voorbijgaan. Het is een gemiste kans als u de combinatie van ‘gratis zuil’ en ‘traffic’ niet volledig benut. Laat zien dat je bestaat! En daarna dat je origineel bent, door simpelweg op te vallen.

Bestikkeren maar!
raamstickers drukken bij Reclameland.nl is een eerste stap. Denk goed na over een opvallende prikkelende tekst en kleur. Soms kan dat ook iets heel simpels zijn: een actieprijs waar u potentiele klanten niet omheen kunnen.
En over het algemeen geldt: hoe groter hoe beter. Zorg dat het opvalt, want dat verkoopt. Voor een paar tientjes bent u klaar en stickers maar. U zult zich over de respons verbazen. U valt op, er wordt over u gepraat en het allerbelangrijkste: bij u gekocht.

De Aandeelhouder TV

oktober 24, 2020

Wat is een aandeel? – #Beursspel 2020

oktober 23, 2020

AEX maakt zich op voor sterke correctie

oktober 23, 2020

AEX week 43 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

oktober 23, 2020

Besi kan naar 50 euro

Columns

Nieuw
23 okt 10:00 Bas Heijink

AEX op weg naar 530

23 okt 08:58 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM – verkiezingen in de VS: Alles wat u moet weten

22 okt 11:21 Marco Knulst

Bitcoin naar hoogste niveau 2020

22 okt 08:55 Shaun Stevens

Vastgoed – De terugkeer van de levende doden; nou ja, voor nu

20 okt 09:44 Bas Heijink

TA AEX: Donkere wolken

Het laatste beursnieuws