Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ADYEN weer omhoog

ADYEN weer omhoog
11 jan 2021 om 11:19

De aandelenmarkten liggen er nog goed gemutst bij, de bulls vervolgen of hervatten op menig dagkaart de uptrend. Zo ook bij Adyen, waar de bulls te kennen geven de recente rode streep en weerstand op 1979 te willen opzoeken. Een leuk ritje voor trendbeleggers, ik zal de chart voor hen nader duiden.

Stevige correctie

Op afstand gezien is er al geruime tijd sprake van een mooie serie hogere toppen en hogere bodems met zo nu en dan een klein slippertje van de stier. In het algemeen worden er significante swings neergezet, zowel omhoog als omlaag. Zo zien we vanaf de 1979 top een serieuze daling tot aan de SMA lijn, keurig begeleid door de swingteller die vandaag op -9 staat en formeel dus de correctie kan afronden. Er wordt vandaag mogelijk een tweede witte candle geplaatst als bevestiging van bodemvorming.

Anticiperende koopkans

Witte candles nipt boven de oplopende SMA lijn zijn niet voldoende voor een hernieuwde Up status, de swingteller moet hiertoe (mogelijk morgen) op +1 springen. Mijn Fast Swingtrader toont wel een klein groen staafje, dus dat is wel een interessante indicatie dat de bulls het gaan proberen. Al met al dus een anticiperende koopkans met een stop op 1706 en een haalbaar koersdoel van 1979, hetgeen een zeer acceptabele Risk Reward Ratio oplevert voor onze Daily TTL Setup.

 

BNP Paribas Turbo Long

 

BNP Paribas Turbo Short

 

 

Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).

De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.