AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

Bedankt voor het aanmelden voor het webinar van 31 januari om 20:00 uur!  

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail. Graag deze mail openen om je emailadres te bevestigen voor het webinar en de nieuwsbrieven van VanEck en De Aandeelhouder. Zie je de mail niet check dan even je spambox.

In dit webinar bespreken Nico Inberg (DeAandeelHouder) en Martijn Rozemuller (VanEck) 10 ETFs die inspelen op de belangrijkste trends op de beurs. In dit webinar leer je alles over ETFs en hoe je op eenvoudige wijze kunt inspelen op de belangrijkste trends op beleggingsgebied. Bijvoorbeeld met welke ETFs kun je profiteren van de oplopende inflatie of de opkomst van de blockchain?

Met ruim 25 jaar beleggingservaring is Martijn nu specialist op ETFs. Hij stond aan de wieg van het Nederlandse Think ETFs. Het bedrijf dat later door VanEck werd overgenomen waar Martijn nu hoofd van de Europese activiteiten is. Martijn geeft enthousiast financiële voorlichting aan het grote publiek en wil daarmee mensen aansporen om te gaan beleggen.

Na afloop van het webinar heeft u concrete ETF tips op zak om in te spelen op belangrijke beleggingstrends.


Wist je dat De AandeelHouder elke zaterdag een online magazine uitgeeft over de belangrijkste zaken die er spelen op de beurs? 

Met een abonnement op De Aandeelhouder ontvang je elke zaterdag om 07.00 uur het ‘Online Beursmagazine’ van Nederland op de digitale deurmat. Wij zijn je ogen en oren op de beurs en voorzien jou van visie, tips en inzichten! Neem hier een abonnement en word lid van de snelst groeiende beleggingscommunity in Nederland. Geschikt voor beginnende en gevorderde beleggers!

Lees meer over de snelst groeiende beleggingscommunity in Nederland.