AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

Gefeliciteerd, je hebt je succesvol aangemeld voor het rapport. Je ontvangt het rapport binnen een paar minuten in de mailbox.

Wil je meer tips en sturing om betere beleggingsbeslissingen te gaan nemen?

Dat kan! Klik hier om te abonneren op ons YouTube kanaal.

Op het moment is het erg aantrekkelijk om te beleggen. Dit komt voornamelijk door de lage rente op de spaarrekening en de hoge inflatie. Steeds meer mensen zien dit in. Hiernaast is beleggen noodzakelijk. Tenminste, voor degene die wat wil opbouwen voor later.

Maar hoe zorg je er nou voor dat je de juiste beleggingsbeslissingen neemt en daadwerkelijk rendement behaalt? Dit doe je samen met DeAandeelhouder. Een goed voetbalelftal heeft ook een goede coach, toch? Wij zijn jouw coach voor meer rendement op de beurs.  

Wij zijn je ogen en oren op de beurs en voorzien jou van visie, tips en inzichten om betere beleggingsbeslissingen te gaan nemen.

Een tijdje geleden tipten we onze leden het aandeel Intertrust. Een maand later stegen de aandelen in 1 dag tijd met meer dan 38.5% vanwege een overnamebod!

Wil jij nou ook zulke tips ontvangen? Dat kan!

Door je aan te melden bij DeAandeelhouder, ben je direct op de hoogte van wat er speelt op de beurs. Wij zitten dicht op de beurs en houden alle ontwikkelingen op de financiële markten in de gaten. Wij het werk, jij het voordeel.

Wil jij ook een betere belegger worden? Dat kan al voor 14 euro per maand.

Klik hier en word lid van de snelst groeiende beleggingscommunity in Nederland

Zij Gingen Je Al Voor…

Jan Kerseboom

”Ik wilde soms verkopen, maar hoorde verschillende argumenten waaruit bleek dat het aandeel er beter voorstond als gedacht. Heb het daarom gehouden en het staat 7,3 % hoger. Nog niet verkocht maar blij mee.
Je kunt vele vinkjes aan zetten, waardoor je enorm veel info krijgt. B.v. de advieswijzigingen van de verschillende banken, maar nog veel meer.
Het 2-wekelijkse bijpraten met Nico waar je al je vragen kwijt kunt en natuurlijk de Aandeelhouder op Zaterdag. Mooi digitaal magazine waar de highlights en de toekomst besproken worden.”

Martje de Vries

“Voor mij is het totale samenspel van de weekly podcasts, bi-weekly chats met Nico, het magazine, de verschillende filmpjes als er nieuws is – en dat gebracht door mensen als Nico en Albert erg waardevol. Nico en Albert, maar ook Robert, weten op een begrijpelijke en gewoonweg leuke manier over beleggen te praten. Ik kijk en luister echt met veel plezier – het is inmiddels onderdeel van mijn routine geworden ! Veel andere bronnen van informatie (die ook wel met filmpjes werken) zijn vaak erg droog / saai.”

Piet van der Werk 

“Mijn lidmaatschap van DAH is hoofdzakelijk de korte lijntjes met Nico en zijn kennis van deze business en zijn grote Netwerk. Het snel reageren op vragen met efficiënte antwoorden.
De potcast en ook het Chatten met Nico zijn echte toevoegingen op mijn beleggings besluiten. 
Ook de uitgebreide informatie (van DAH) waar je in één oogopslag koersdoel en advies per aandeel van een grote groep analisten krijgt. 
Kortom de DAH heeft in dit ene jaar zijn sporen dik en dik veroverd. Op naar de toekomst ik heb er alle vertrouwen in.” 

Jan

”Als lid van DeAaandeelhouder van “het eerste uur” heb ik al vele leerzame lees- en chatsessies meegemaakt. Als relatief beginnende belegger, was mijn ervaring zeer gedateerd en eigenlijk zonder succes in het verleden. Met name mijn echtgenote is daardoor nooit enthousiast geraakt en mijn beleggersavontuur is destijds in de knop gebroken. In 2019 heb ik eigenlijk een herstart gemaakt . Deze heeft door corona nog een kleine boost gekregen. De visie en inzichten van Nico en Albert helpen mij om bewuster en meer onderbouwd, keuzes te maken. Hierdoor heb ik meer zicht gekregen op de marktomstandigheden en de mogelijk- en onmogelijkheden die deze bieden. Hun diepere informatie rondom bedrijven en handelsstromen geven mij ook bepaalde denk- en handelsrichtingen. Voor het zelf uitpluizen van deze informatie kan ik maar moeilijk het geduld opbrengen. Op basis van de gegeven informatie ben ik in staat gebleken in de afgelopen periode aardige succesjes te boeken. Denk bijvoorbeeld aan opties SBM, Shell en Postnl. Al wacht ik nog wel op een kentering bij JET en Euronav ;). Maar daar heb ik zeker nog vertrouwen in.  Natuurlijk hebben ze bij “DeAandeelhouder”  geen “GLAZEN BOL” en is de financiële wereld lastig te doorgronden en te “timen”. Hun inbreng  brengt wel een genuanceerd fundament voor de beslissingen die ik neem. Ik blijf dus met veel plezier abonnee de komende jaren.” 

Word lid van de snelst groeiende beleggingscommunity en maak betere beleggingsbeslissingen!

Maak nu alvast de juiste investering en meld je aan voor DeAandeelhouder Premium en ontvang onder meer:

  • Ieder weekend ons online beursmagazine
  • Toegang tot koersdoelen op ruim 100 aandelen
  • Wekelijks aandelentips, optietips en een ETF v/d
  • Dagelijkse ontvang je premium artikelen met analyses en duiding
  • Toegang voor de unieke chatsessie met Nico