AANDELEN RAPPORT: 8 OVERNAMEKANDIDATEN

8 bedrijven rijp voor een beursexit

De aandelenmarkt staat dit jaar op een stevig verlies. Dit biedt kansen voor bedrijven, private equity of grootaandeelhouders om een onderneming van de beurs te halen. Op de bankrekening van private equity staat bijvoorbeeld genoeg geld om een flinke golf van overnames te financieren.

Een overname valt natuurlijk nooit goed te timen. Zeker niet in tijden van grote onzekerheid. De hoge inflatie en economische tegenwind maken de nabije toekomst onzeker. Voor investeerders met een langere horizon bieden de lage waarderingen nu een uitgelezen mogelijkheid om wel een mooie slag te slaan.

Nederlandse aandelen vallen geregeld ten prooi en het einde lijkt nog zeker niet in zicht. Beursplein 5 kent meerdere overnamekandidaten die de belegger extra rendement kunnen opleveren. In dit rapport bespreken we 8 bedrijven die rijp lijken voor een beursexit.

Wanneer je dit rapport download dan word je automatisch ingeschreven op de nieuwsbrief. Je kan dit op elk moment ongedaan maken via de knop uitschrijven. Klik hier voor ons privacy beleid en onze voorwaarden.

  • Vraag nu gratis het “8 overnamekandidaten” rapport aan van DeAandeelHouder.nl