In dit webinar combineren we de inzichten van fundamenteel analist Nico Inberg en technisch analist Nico Bakker. Ze bespreken in dit webinar vijf aandelen waarvan de gasprijs bepalend is voor de koersvorming. Daarnaast leggen Nico en Nico de verschillen uit tussen de beide manieren van analyse.

Twee van de vijf verdienen juist goed aan een hoge gasprijs, terwijl de andere drie juist gaan profiteren als de gasprijs weer daalt. 

Deze vijf beleggingstips koppelen ze aan een aantal relevante beleggingsproducten van BNP Paribas.

Technisch analist Nico Bakker (BTAC) en fundamenteel analist Nico Inberg (De Aandeelhouder) zijn samen goed voor meer dan vijftig jaar beleggingservaring.

Na afloop van dit webinar heeft u een goed beeld hoe technische en fundamentele analyse elkaar aanvullen en heeft u de mening van de beide Nico’s over deze vijf aandelen op zak!

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor kijkers met ervaring die graag hun beleggingsbeslissingen zelf maken en hun kennis over het selecteren van aandelen en beleggingsproducten willen verbeteren. De producten: Rendement Certificaten en Turbo’s komen aan bod. Turbo’s zijn alleen geschikt voor beleggers met een hoge mate van risicoacceptatie.

Schrijf je nú in voor het webinar 5 aandelen die afhankelijk zijn van de gasprijs

Na afloop van het webinar heeft u een interessante watchlist, gevoed door fundamentele en technische analyse, bestemd voor de actieve en dynamische belegger.

Wanneer: maandagavond 26 september om 20.00 uur. Let op: er is maar beperkt plek! Vol=Vol

Wil je geen webinar missen, klik hier om te abonneren op ons YouTube kanaal.

Klik hier voor meer Technische Analyses van Nico Bakker bij BNP Paribas

Disclaimer & Risicowaarschuwing

  • De opinies en visies die in deze presentatie worden gepresenteerd door Nico Inberg van deaandeelhouder.nl en van Nico Bakker van BTAC en omvatten hun persoonlijke opinie en vormen niet de mening of visie van BNP Paribas Markets.
  • BNP Paribas is samenwerkingsverbanden aangegaan met ProBeleggen, De Aandeelhouder en BTAC waarin deze partijen in ruil voor een financiële vergoeding analyses verzorgen en bepaalde promotionele activiteiten verrichten.
  • De informatie in dit (online) seminar is bedoeld als informatie in algemene zin en is niet toegespitst op uw persoonlijke situatie. De informatie mag daarom nadrukkelijk niet beschouwd worden als een advies of als een voorstel of aanbod tot 1) het aankopen of verhandelen van financiële instrumenten en/of 2) het afnemen van beleggingsdiensten noch als een beleggingsadvies. Beslissingen op basis van de informatie uit dit online seminar zijn voor uw eigen rekening en risico.
  • Nico Inberg en Nico Bakker hebben mogelijk een positie in de door hun besproken aandelen.
  • Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Naam
Toestemming(Vereist)