Jan Robert Schutte - 16 maart 2012, 19:09 - 0 reacties

De situatie in Spanje wordt met de dag hopelozer: de Spaanse overheidsschuld is in het vierde kwartaal van 2011 gestegen naar het hoogste percentage in 12 jaar.

Lees verder »
Jan Robert Schutte - 15 maart 2012, 23:53 - 4 reacties

Microsoft is deze week verkozen tot ‘Aandeel van de Week’. De wenkbrauwen van onze sommige trouwe volgers zullen wel gefronst zijn, aangezien we niet bepaald positief zijn ten aanzien van de onderneming.

Lees verder »
Jan Robert Schutte - 6 maart 2012, 21:26 - 0 reacties

Het lijkt erop alsof de ECB en de Europese centrale banken een wedstrijdje ‘balans verlengen’ spelen. De gecombineerde balans van de Europese Centrale Bank en de centrale banken van de eurolanden is vorige week voor het eerst gestegen tot meer dan € 3 biljoen.

Lees verder »
Jan Robert Schutte - 5 maart 2012, 22:20 - 0 reacties

Vorige week hebben wij het Peru ETF (EPU) voor het voetlicht gebracht (zie de column). Naar mijn bescheiden mening (hoewel uiteraard subjectief!) heeft het fantastische Zuid-Amerikaanse land Peru veel te bieden.

Lees verder »
Jan Robert Schutte - 26 februari 2012, 21:58 - 0 reacties

In januari heb ik bijna 1 maand in het Zuid-Amerikaanse Peru gebivakkeerd. Niet alleen is het een zeer mooi vakantieland dat meer te bieden heeft dan de ‘verborgen’ Inca-stad Machu Picchu. Peru is met een oppervlakte van circa 1,3 miljoen vierkante kilometer meer dan 30 maal groter dan Nederland en heeft ruim 26 miljoen inwoners.

Lees verder »
Oudere weblogs »

About

Sinds 1996 ben ik actief op de aandelen- en derivatenmarkten. Gespecialiseerd in spread trading.

In de beginjaren van BinckBank was ik jaren verantwoordelijk voor het 'aandeel van de dag', optiestrategieën en de dagelijkse visie.


Recente weblogs


Dossiers

Deze gebruiker heeft nog niet in een dossier gepubliceerd.

Portefeuille van de auteur: Jan Robert Schutte

De gebruiker heeft zijn/haar portefeuilles niet zichtbaar gemaakt.