Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Reggeborgh nieuwe financier Bever

Reggeborgh nieuwe financier Bever
3 jul 2015 om 19:09

Vastgoedfonds Bever Holding van grootaandeelhouder Ronnie van de Putte heeft met Reggeborgh van Dick Wessels overeenstemming bereikt over een financiering. Dit maakte Bever vrijdag nabeurs bekend zonder financiële details te geven.

 

Met bouwer VolkerWessels, een dochtermaatschappij van Reggeborgh, wordt inmiddels een nadere invulling gegeven aan de onderdelen van de samenwerking met betrekking tot de ontwikkeling en bouw van de projecten van Bever Holding in Noordwijk

 

Bever Holding liet weten ervan overtuigd te zijn dat met de combinatie Reggeborgh en VolkerWessels de juiste partner is gevonden voor de verdere invulling van de strategie en doelstellingen van het vastgoedfonds.

 

"Het samenwerkingsverband beschikt nu niet alleen over voldoende know how en ervaring, maar heeft ook de benodigde financiële slagkracht om in deze lastige vastgoedfinancieringsmarkt zelfstandig te kunnen opereren", aldus Bever.

 

Op 8 mei meldde Bever al door meerdere "gerenommeerde" partijen benaderd te zijn voor samenwerking en een verkoop van vastgoedobjecten. Bij de publicatie van de jaarcijfers op 1 mei liet Bever weten dat er nog altijd een conservatoir beslag van Staalbankiers op het Nederlandse vastgoed van Bever lag. De bank zei voorafgaand aan het beslag bij Bever de kredietfaciliteiten ter waarde van 20,6 miljoen euro op.

 

Bever Holding sloot vrijdag onveranderd op 3,05 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.